Den nasjonale kampen 2010-2020
- Et tilbakeblikk


Perioden 2010-2020 ble et mørkt tiår for Europa og Norge. Vi opplevde en innvandringsbølge uten like, innskrenkninger av ytringsfriheten, og en økende trussel om terror fra muslimene. Men det har også vært noen lyspunkter.

Det er et økende antall personer som forstår alvoret i situasjon. Dette er en kamp for overlevelse! Hvis vår vestlige kultur og våre hvite barn skal overleve, må flere engasjere seg og ta opp kampen!

Politikk er ikke lenger et spørsmål om man tilhører venstre, eller høyresiden. Spørsmålet er om vi skal etterlate oss et sivilisert vestlig samfunn som våre barn kan arve, eller om vi skal erstattes av en u-landsbefolkning og et flerkulturelt kaos. Uansett hvilket av de etablerte partiene man følger, så følger man de på en marsj til kirkegården!

Under følger de viktigste hendelsene jeg husker fra de siste 10 årene.Norwegian Defence League / Norsk forsvarsallianse

I 2010-2011 så vi en oppblomstring av motstand mot Islam i vest-europa. Dette spredte seg også raskt til Norge under navnet “Norwegian Defence League”, og mange unge mennesker valgte å stå opp og si ifra. Disse ungdommene ble selvfølgelig svartmalt som “skumle nazister” i pressen til tross for at det var en helt fredelig bevegelse. Det kan virke som at mange av de som engasjerte seg, trakk seg tilbake etter en kort stund, og de demonstrasjonene som organisasjonen arrangerte fikk lavt oppmøte. Dette kan ha fått mange unge mennesker til å miste troen på demokratiet, og konvensjonelle politiske virkemidler, med de konsekvensene dette i sin tur får.

Image
Fra en NDL-demonstrasjon et eller annet sted i Norge

http://norskforsvarsallianse.blogspot.com/2011/02/velkommen-til-ndl-norsk-forsvars.html


Endringer i Grunnloven i 2012

Den norske grunnloven blir iblant endret på, for å gjøre det lettere å ødelegge nasjonalstaten. I 2012 skjedde dette igjen. Etter grunnlovsendringen, slår § 2 fast at det er kristendommen og humanismen som utgjør verdigrunnlaget som den norske stat er tuftet på. Likevel har ikke den evangelisk-lutherske kristendommen lenger noen særstilling. Kirken likestilles derfor med andre trosretninger og religioner. Dette er den ytterste (og mest absurde) konsekvensen av at «religionsfriheten» og «menneskerettighetene» har beseiret nasjonens egen religion.

https://fmi.no/index.php/771-svik-mot-grunnloven-310312.html


“Golden dawn” - et nytt håp?

I 2012 braste et prinsippfast nasjonalistisk parti inn i det greske parlamentet. Partiet “Det gylne daggry” gikk over natten fra å være et “mikroparti” til å få 7% av stemmene og 21 av 300 representanter. Dette skapte nytt håp hos nasjonalister i hele Europa. Slike ting kan altså skje når befolkningen opplever store problemer med innvandringen og skifter fokus. Dessverre viste det seg også at de etablerte partiene i Hellas var villige til å gå svært langt i sine virkemidler for å slå tilbake. Fremstående medlemmer av “Det gyldne daggry” ble utsatt for attentater og arrestasjoner, samtidig som den etablerte pressen stadig påsto at det var nasjonalistene, og ikke alle de andre, som var en trussel mot demokratiet. Alle mennesker med hjerne burde kunne se at dette var simpel krigspropaganda, men partiet ble uansett bekjempet og redusert til et mikroparti igjen i løpet av årene som fulgte.

Image
Hvis jeg hadde vært greker, hadde jeg helt klart stemt på denne karen

http://xrisiavgi.com/en/


Den nordiske motstandsbevegelsen

En organisasjon som ble veldig inspirert av gjennombruddet i Hellas, var “Den nordiske motstandsbevegelsen” (Som driver nettsiden frihetskamp.net). De gikk i 2012 fra å være en liten forsamling, til å ha god medlemsvekst og mye aktiviteter. De organiserte blant annet en demonstrasjon i Trondheim som fikk mye oppmerksomhet, og som ble betegnet som en stor seier til tross for at alle ble arrestert. Den nordiske motstandsbevegelsen fikk bevist at de er folk som ikke gir opp, uansett hva de blir utsatt for av ordensmakten.

https://www.frihetskamp.net/ventetiden-er-omme/


Trakassering av en fredelig småbarnsfamilie i Frankrike

Mange ble sjokkert og forferdet da de fikk høre at kjendis-ekteparet Varg Vikernes og Marie Cachet hadde blitt arrestert og siktet for terrorplanlegging. En natt i 2013 ble ekteparets eiendom i Sør-Frankrike stormet av politiet som arresterte mor og far i familien og overlot barna til barnevernet. Etter noen dager ble de sluppet fri og siktelsen ble droppet. Det viste seg at det eneste ekteparet hadde gjort var å oppsøke en våpenforhandler (som for tiden hadde spesialtilbud på geværer) og investert i 4 slike våpen, helt lovlig. Dette brukte politiet altså som unnskyldning for å skremme og traumatisere familien. Kun fordi det er folk som våger å kritisere samfunnet og flerkulturen.

Image
"De er hvite og har kjøpt seg gevær på tilbud! Selvfølgelig pønsker de på et eller annet skummelt!"

https://dailystormer.name/varg-vikernes-arrested-for-pre-crime/


Den store innvandringsbølgen i 2015

Antallet asylsøkere eksploderte i 2015. Det finnes mange ulike forklaringer på hvorfor det ble slik. En enkel måte å forklare det på, er at når man begynner å mate en, så kommer alle de andre. Akkurat som med duene i parken. Noen spådde at hele Afrika snart ville være i Europa, men sannheten er at de fleste afrikanere er fattige og ikke har råd til reisen.

Image
Ville disse utmagrede kvinnene om barna klart å vandre gjennom Sahara og padle over middelhavet?
Nei, de aller fleste av de som kom i 2015 var sterke unge menn.
De hadde smarttelefon og kjøpte seg brus i kiosken underveis.

https://www.rights.no/2016/01/mannsdominert-innvandring-forer-til-en-farlig-forskyvning-av-europas-kjonnsbalanse/


Det ble forbudt å si “neger”

I starten av tiåret var “neger” fremdeles et lovlig ord. Men en del rettsaker i løpet av tiåret viste at det ikke skulle forbli slik. Men å kalle noen “potet” og andre negative betegnelser på hvite er fremdeles lovlig. Faktisk var det en rettsak i 2015 som bestod i at en neger hadde blitt kalt “jævla neger” etter å ha kastet en potet i hodet på en nordmann. Dette skjedde en lørdagsnatt på torget i Halden. Nordmannen som ble truffet svarte med å ropte “jævla neger” tilbake. Gjett hvem som ble dømt.

https://rett24.no/articles/hoyesterett-straffbart-a-si-jaevla-neger


Partiet Alliansen

Når man velger å starte et parti og drive innvandringsmotstand på lovlig demokratisk vis, blir man angrepet av pøbel og bøller i forskjellige utgaver. Både politikere, journalister og bøller som er ærlige om at de er bøller. Folk tør ikke å melde seg inn i partiet. Andre melder seg inn, men blir skremt til å melde seg ut. Partiet Alliansen ble stiftet i 2016 og eksisterer fremdeles. Det er godt gjort.

http://www.stemalliansen.no/hjem/om-oss/


Rock gegen überfremdung II

Egentlig er det veldig urettferdig å trekke fram en konsert foran de andre. Det ble avholdt mange gode konserter av og for nasjonalister i forrige tiår. Men Rock gegen überfremdung II ble uansett en konsert som utmerket seg, og som fikk mye ros og skryt i etterkant. Rock gegen überfremdung II (som kanskje kan oversettes med "Rock mot innvandring" siden überfremdung ikke har et tilsvarende ord på norsk) fant sted i Thüringen ca midt i Tyskland sommeren 2017. Det var forventet at det ville komme ca 5000 personer, men ca 6000-7000 fant veien dit i det fine været. Siden arrangementet var utendørs og med god plass, var det uansett plass til alle som kom. Når tusenvis av unge feststemte mennesker møtes, er det normalt at det også blir litt slossing og trøbbel på åstedet. Flere kommentatorer bemerket i etterkant av denne konserten, at det var utrolig fredelg på arrangementet og at unge nasjonalister definitivt oppfører seg mye bedere enn andre forsamlinger. Dette er høflige tyskere som kan å oppføre seg, alle som en. I en nærliggende by ble det samtidig arrangert en slags flerkulturell protestkonsert mot konserten, og der skal området visstnok ha blitt en slagmark av innvandrere, vold og narkotika.

Image
Hva du gikk glipp av


Omskjæring-saken

I perioden ble det i flere omganger diskuter om det skulle bli forbudt å ødelegge kjønnsorganet til guttebarn. Mange mente at dette er noe som ikke hører hjemme i Norge, og at barna trenger beskyttelse fra dette. Saken ble diskutert i både Fremskrittspartiet og SV, diskutert litt til, det ble skrevet en god del om saken. Til slutt ble det stille rundt saken igjen, og det endte med at det fremdeles er lovlig. I tillegg til at det nå er skattebetalerne som finansierer overgrepene.

https://ektenyheter.no/index.php/2017/05/hvem-mener-hva-om-rituell-omskjaering-av-gutter-i-norge/


Koranklosser

Først plasserte de ut tunge betong-klosser i mange europeiske byer. Formålet var å beskytte mot at muslimer skulle forsøke å kjøre ned mennesker med lastebiler. I en situasjon med terrorangrep hver dag, skulle dette være helt nødvendig. Hvis man foreslo å starte med grensekontroll i steden, ble man kalt rasist. Koranklossene fikk hele sentrum til å se ut som en slags permanent byggeplass, men i 2017 fikk man koranklosser som forestilte digre blomsterpotter. Mange politikere var nok glade for den oppfinnelsen.

https://frienasjonalister.wordpress.com/2017/12/12/norsk-innvandringshistorie-gikk-fra-tomme-lofter-til-digre-koranklosser/


Fremveksten av nettavisen Resett og Sylvi Listhaug - Kontrollert opposisjon?

De som styrer ønsker å fortsette å styre. Selv om folks meninger forandrer seg. Dette så vi da kommunismen forsvant i Øst-Europa. Mange tidligere ledere i kommunistregimene hadde plutselig blitt demokrater og kapitalister, og fisket etter velgere i befolkningen. Blant annet Vladimir Putin har en slik bakgrunn. Forbereder våre politikere seg på noe lignende? Moderat og populistisk innvandringsmotstand er det blitt stadig mer av de siste 10 årene. De kritiserer gjerne innvandring for å føre til kriminalitet, dårlig økonomi o. l. men det folkerettslige argumentet, at vi ønsker å overleve som et folk og ha vårt eget land, lar de ligge. Er dette et bevisst forsøk på å demme opp for virkelig innvandringsmotstand og beholde kontrollen? En viktig grunn til at vi ikke har et nasjonalistisk parti av betydning, er i alle fall at vi har Fremskrittspartiet som fanger opp innvandringskritiske velgere, samtidig som de motarbeider ekte nasjonalister.

https://twitter.com/lysglimt/status/1088822967138770945


Demonstrasjoner mot innvandring i 2018

“Det var på tide” var vel tanken til mange, da det ble arrangert demonstrasjoner mot innvandring i 2018. Det var et lyspunkt at det ble arrangert noe slikt, og forbilledlig av de som deltok. Det som likevel er trist er at det er få som deltar når de vet at demonstrasjonen kommer til å bli angrepet av nynazistene i blitz-miljøet. I dette gikk de helt uprovosert til angrep, og slo løs på fredlige demonstranter. Men det hjelper å demonstrere og kreve sin ytringsfrihet. Det er vesentlig bedre enn å la seg true til taushet.

https://www.lykten.no/leserinnlegg/sondag-25-november-arrangeres-det-demonstrasjon-mot-fns-migrasjonsavtale-i-oslo-sentrum/


2019: Et mørkt år for ytringsfriheten

Både internasjonalt og her hjemme i Norge, var 2019 et forferdelig år når det gjelder muligheten til å ytre seg fritt. Arendalsuka har begynt å stenge ute innvandringsmotstandere og islamkritikere, og kommentarfelter i avisene stenges. Hvis du kaller en politiker med brun hudfarge “kakkerlakk” risikerer du fengsel. Høsten 2019 ble Greg Johnsen pågrepet i Oslo etter ordre fra PST og utvist. Rett og slett fordi han hadde feil meninger, og de ville hindre ham i å holde tale på Scandza Forum. Dette var det som kalles forhåndssensur. Altså at man nekter noen å ytre seg fordi man tror (eller hevder at man tror) at vedkommende vil si noe ulovlig. Forhåndssensur er noe som kjennetegner totalitære stater, slik som Norge nå er i ferd med å bli.

https://redice.tv/radio-3fourteen/arrested-and-deported-from-norway-for-thought-crimes

Når det gjelder kneblingen av kritiske røster internasjonalt, var det særlig den såkalte “Youtube-massakeren” som ble lagt merke til. Over 17.000 kontoer med nasjonalistisk og annet samfunnskritisk innhold, ble fjernet fra Youtube uten nærmere begrunnelse i løpet av noen måneder. Dette var en beslutning fra ledelsen. Reaksjonen fra brukerne var svært negativ.

Image
Dårlig stemning i Googles helpcenter